RSS Feed

Release Blitz: Stolen Desire by Lauren J. Runow

Posted on
Release Blitz: Stolen Desire by Lauren J. Runow

๐Ÿ–คNOW AVAILABLE๐Ÿ–ค

๐’๐ญ๐จ๐ฅ๐ž๐ง ๐ƒ๐ž๐ฌ๐ข๐ซ๐ž by USA Today bestselling author Lauren Runow is live!  This is a new stand alone erotic romantic suspense novel.

AVAILABLE WITH KINDLE UNLIMITED

๐Ÿ–คONE-CLICK yours for #99cents:  https://amzn.to/3LnStGm

๐Ÿ–คAudiobook: https://amzn.to/3Nda7xj

Narrated by Blake Lockhart & Lia Holland

๐Ÿ–คPaperback: https://amzn.to/3PnzjDe

๐Ÿ–คAdd it to Goodreads: https://bit.ly/3JAQMnQ

“The characters and story felt realistic, the writing style from this author brings it all to life and I couldnโ€™t get enough. Phenomenal read that needs to be bumped to the top of your TBR list if it isnโ€™t there already.” – Wonder Tre Reads

๏ผณ๏ฝ”๏ฝ๏ฝŒ๏ฝ…๏ฝŽ ๏ผค๏ฝ…๏ฝ“๏ฝ‰๏ฝ’๏ฝ… ๏ผข๏ฝŒ๏ฝ•๏ฝ’๏ฝ‚

๐’๐ž๐œ๐ซ๐ž๐ญ๐ฌ, ๐ฅ๐ข๐ž๐ฌ, ๐š๐ง๐ ๐ญ๐ž๐ฆ๐ฉ๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ง๐ข๐ ๐ก๐ญ๐ฌโ€ฆ

๐๐ž๐ฏ๐ž๐ซ ๐›๐ž ๐ฌ๐ฎ๐ซ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฌ๐ž๐ ๐›๐ฒ ๐ฐ๐ก๐š๐ญ ๐ ๐จ๐ž๐ฌ ๐จ๐ง ๐›๐ž๐ก๐ข๐ง๐ ๐ฒ๐จ๐ฎ๐ซ ๐ง๐ž๐ข๐ ๐ก๐›๐จ๐ซ๐ฌโ€™ ๐Ÿ๐ซ๐จ๐ง๐ญ ๐๐จ๐จ๐ซ.

Clayton and Leilani live a picture-perfect life in a beachfront town. The hero cop and his wife have long been the dream couple, earning the affection of those around them, yet within their home is a couple who has lost their passionโ€”a husband content in the life theyโ€™ve created and a wife longing for the thrill and heart-pounding nights of their earlier years.

When new neighbors move onto their idyllic street, Leilani is intrigued when she learns of their secret life. Looking for a new way to connect with her husband, Leilani convinces Clayton to step out of his comfort zone and into a forbidden unionโ€”and a world of trouble.

Actions go too far, and suddenly, a husbandโ€™s innocence is on the line as he defends himself to the public he serves, but he will stop at nothing to safeguard the woman he loves. Her life is in danger and only he can protect her because beyond the white picket fences and flowery facade, vows are forever, even when temptation is everywhere.

Come inside the world of Stolen Desire.

*Authors Note: Stolen Desire does not contain any cheating. Told in dual point of view.

Find more books by Lauren Runow here: www.laurenrunow.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: